Difento er nu officielt verificeret WooExperts

Mikkel Faartoft

Mikkel Faartoft

Webudvikler og teknisk ansvarlig | Difento
Del på:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WooExpert, Woocommerce eksperter

Verificeret eksperter i verdens største webshop platform. Vi er stolte af at kunne meddele, at Difento nu er en officielt verificeret WooExpert partner! Vi har arbejdet hårdt for at levere de bedst mulige WooCommerce-tjenester, og denne certificering bekræfter vores engagement og kvalitet i de løsninger vi leverer. Vi bestræber efter at udvikle de bedste løsninger inden for WooCommerce og yde den bedst mulige service til vores kunder – og det mener WooCommerce teamet også.

WooCommerce eksperter – Hvad vil det sige at være en WooExpert?

WooExperts er en gruppe af højt kvalificerede og erfarne bureauer, der udelukkende fokuserer på WooCommerce og tilbyder komplet websideopbygning, brugerdefineret udvikling, komplekse integrationer, optimering af butikker mm. Medlemskab til WooExperts programmet er begrænset til kun de bedste på markedet for at sikre, at kun de mest kvalificerede eksperter er en del af teamet. Hver potentiel ekspert gennemgår en streng kontrolproces for at verificere deres færdigheder og engagement i kvalitetsarbejde.

At være WooExperts betyder, at vi er blevet kvalificeret af WooCommerce, som en af de dygtigeste bureauer til at hjælpe virksomheder med at skabe den online butik, de ønsker. Det er blevet bekræftet, at vi har det rette ekspertiseniveau og bakkes direkte op af teknisk support fra WooCommerce-teamet selv. Wooexpert program

Hvorfor WooCommerce?

WooCommerce er den mest populære e-handelsplatform på nettet og driver i alt 3.6 millioner webshops eller også kendt som over 28% af alle onlinebutikker. Det er utrolig fleksibelt og kan tilpasses til næsten ethvert forretningsbehov. Desuden er det gratis open source drevet af WordPress, som er verdens mest populære CMS system.

Som e-handelsplatform har WooCommerce en række fordele, der gør det til et populært valg for onlinebutikker. Her er nogle af de vigtigste fordele:

Fleksibilitet – WooCommerce er meget fleksibel og kan tilpasses til enhver virksomheds behov.

Brugervenlighed – WooCommerce er let at bruge, selv for dem, der ikke er teknisk kyndige. Det gør det til et godt valg for virksomheder af alle størrelser.

Skalerbarhed – WooCommerce er skalerbar, hvilket betyder at den kan vokse med din virksomhed. Det gør det til et godt valg for virksomheder, der forventer hurtig vækst.

Tilpasning – Som tidligere nævnt kan WooCommerce i høj grad tilpasses, hvilket gør det til et godt valg for virksomheder, der ønsker at tilpasse deres online butik.

Dette er blot nogle få af de mange fordele ved at bruge WooCommerce som e-handelsplatform. Hvis du leder efter en e-handelsplatform, der er fleksibel, nem at bruge og skalerbar, så er WooCommerce et godt valg! – specielt med Difento ved roret!

Vi mener WooCommerce er den bedste platform til opbygning af webshops. Hvorfor kan du læse endnu mere om der: Hvorfor WooCommerce er den bedste platform i 2022

Leder du efter flere fordele og sammenligninger så læs evt: Woocommerce vs. Shopify: Hvilken platform er den bedste til e-handel

Hvad betyder det for vores kunder?

Vi er forpligtet til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og denne verifikation er blot endnu en måde, hvorpå vi kan vise vores ekspertise. At vi er anderkendt som eksperter i platformen kan være med til at give vores kunder ro i sindet, fordi de ved, at de arbejder med et team, der er dedikeret til at lervere den bedst mulige løsning til deres webshop behov.

Vi lover at give dig den bedst mulige service og support til din WooCommerce webshop.

 

Læs mere om WooCommerce webshops

Mikkel Faartoft

Mikkel Faartoft

Webudvikler og teknisk ansvarlig | Difento
Tak fordi, at du læste med!Skulle du sidde med nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os
Mikkel Faartoft

Mikkel Faartoft

Webudvikler og teknisk ansvarlig | Difento
Del på:
Facebook
LinkedIn
Twitter

Indholdsfortegnelse

Læs også

Forøgelse af WordPress-sikkerhed: En simpel og effektiv kode

Mikkel Faartoft

Mikkel Faartoft

Opstart af en D2C e-commerce virksomhed

Jonas Jensen

Jonas Jensen

Optimering af D2C e-commerce virksomhed

Jonas Jensen

Jonas Jensen

Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Tilbage

Aarhus

CVR: 41056924
Formular udfyldt!
Spørgsmål til Difento er nu officielt verificeret WooExperts?
difento favicon

Hejsa, har du spørgsmål kan jeg helt sikkert hjælpe 😊

Stil mig et spørgsmål her!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.