WordPress hjemmeside

Derfor skal du vælge en WordPress hjemmeside
Har du brug for hjælp til en ny hjemmeside, er du kommet til det helt rigtige sted. WordPress er en sikker løsning, der kommer med mange muligheder.

udvikling af hjemmeside

Derfor skal du vælge en WordPress hjemmeside

Vi er kompetente indenfor webshop og opbygning af WordPress hjemmesider og har god erfaring, så derfor kan du trygt lægge arbejdet i vores hænder. Vi arbejder med en af de mest anerkendte værktøjer i verden; nemlig WordPress. Måske tænker du; ‘hvorfor skal jeg vælge en WordPress hjemmeside frem for andre typer af CMS systemer? Her vil du få svar på, hvorfor du skal vælge en WordPress hjemmeside, og hvorfor du skal vælge netop os til at udføre arbejdet for dig.

WordPress er et anerkendt og professionelt redskab til design af hjemmesider i høj kvalitet. Vi sørger for, at du bliver guidet godt igennem processen, og dermed ved hvad der foregår under udviklingen af din hjemmeside. Slutresultatet skulle gerne blive noget du kan være fuldt ud tilfreds med. 

WordPress hjemmeside pris: Hvad koster det?

Vi udfører arbejdet for dig, uden at bankkontoen vil klinge hult for dig bagefter. For os er et godt udført arbejde ikke lig med, at det skal være dyrt for dig som kunde. Priserne hos os vil variere, alt efter hvilken service du ønsker. Det du får med i prisen, er indhold der vil skabe værdi for kunderne, og dermed er hele projektet værd. Vi udfører ikke arbejdet halvt, så du får så at sige, fuld valuta for pengene, når du står med din nye hjemmeside. Vores priser er konkurrencedygtige, så du behøver ikke gå og være bange for, om du nu skulle have valgt rigtigt eller ej. Vi ved hvad vi laver, og kræver ikke mere for det, end hvad arbejdet koster. Vi vælger også at arbejde med WordPress fordi det giver værdi for hjemmesiderne, med blandt andet god markedsføring. 

baggrundsbillede difento tilgang

Ny hjemmeside med WordPress

Du ønsker helt sikkert en god trafik til din hjemmeside, og derfor er WordPress det hele værd. Når du vælger WordPress til din hjemmeside, sikrer du dig en bedre visning på google. Det er vigtigt hvis du vil sælge noget, eller have et budskab ud igennem en blog, at kunne nå så mange som muligt, når de laver en søgning på nettet. Men at lave en ny hjemmeside, er også som at have et blankt lærred. Der er en verden af muligheder, men de muligheder skal også bruges rigtigt! Og her kommer vi ind i billedet, for vi sørger for, sammen med dig, at din hjemmeside er besøget værd. Layoutet skal simpelthen være i top, sådan at de besøgende har lyst til at blive på siden, og kommer igen en anden gang. 

WordPress hjemmesidedesign

Du får uanede muligheder ved at anvende dette værktøj. WordPress forstår at give et stort udbud af muligheder, så derfor er den helt klart værd at arbejde med, fremfor nogle af de andre udbydere. Der er nogle overvejelser, du kan gøre dig, inden processen for alvor går i gang. Du kan blandt andet tænke over

Det vil også hjælpe til en god dialog med os, at der er en klar vision med hjemmesiden. Ellers kan vi hjælpe dig i mål med det.  

Det er nemlig også en måde man får nye besøgende til; et godt omdømme. Og så er det nem markedsføring. Med WordPress plugins kan du også få muligheden for, at de besøgende på siden kan dele indholdet med andre. Så lad os hjælpe dig til at skabe en unik og spændende side, med de fantastiske design muligheder som WordPress giver. Med en troværdighed og tillokkende udseende, vil du kunne få dig en unik website der vækker interesse hos målgruppen. 

Dit WordPress webbureau – hvem er vi?

Vores WordPress webbureau er et Aarhus baseret firma, der er professionelle i det vi arbejder med. Vi har specialiseret os i at anvende CMS systemet WordPress. Vi kommer ikke med halve løsninger, for vi har dig som kunde med i projektet, så vi sikrer os at aflevere et produkt, du kan være fuldt ud tilfreds med. Vi hjælper folk til at søsætte deres hjemmesider, og give dem en professionel hjemmeside fra start af. Det vil helt sikkert give de besøgende tryghed at kunne handle på en side der ser troværdig og ordentlig ud. 

Du kan læse mere om os her

digitaleløsninger difento

Ny WordPress hjemmeside

Når man skal i gang med en ny WordPress hjemmeside, er det godt at tænke over sine ønsker og mål med hjemmesiden. Skal det være en lille virksomhed, eller er ambitionerne større end det? Hvad ønsker du af besøg på siden? Det du skriver eller sælger på siden, skal helst kunne fange så mange som muligt. Så derfor vil vi gerne være med hele vejen, og guide dig. Vi ved hvordan man sætter en hjemmeside op, og anvender WordPress til at gøre det hele indbydende og fængende for besøgene. Du behøver ikke at have erfaring med WordPress eller opsætning af hjemmeside – vi hjælper dig igennem hele forløbet.

Billig WordPress hjemmeside

Nogle ville måske selv kunne lave en hjemmeside og anvende WordPress. Så hvorfor bruge et firma til det i stedet? For det første er det her vores job, så du kan spare tid, masser af tid, på at lade os udføre jobbet. Derudover er priserne helt fair og konkurrencedygtige, så du kan fokusere på indholdet af siden – hvad din vision er. Vi overtager ikke projektet og kører dig ud på et sidespor, men inkluderer dig i processen. Så du kan rent faktisk købe dig tid ved at få lavet en billig WordPress hjemmeside hos os. 

WordPress webshop pris

Vi tilbyder selvfølgelig også hjælp til opstart af en WordPress webshop. Priserne afhænger af hvor meget der skal gøres, og hvad dine ønsker er. For du skal selvfølgelig ikke betale for noget du ikke ønsker. Tag en uforpligtende snak med os, og så kan vi få en lille vurdering af hvad du ønsker, og du kan få at vide, i hvilket leje prisen cirka vil ligge. Det er nemlig muligt at tilkøbe plugins til dit website, men er det ikke noget du ønsker at anvende, så skal du selvfølgelig heller ikke betale for det. De priser vi skriver her på hjemmesiden, er afhængig af omstændighederne. En mere præcis pris kommer af at kende det fulde omfang af projektet, og hvordan du ønsker webshoppen. Vi kan dog love at det vil være billigt, i forhold til kvalitet og omfang af produktet. Vi ønsker os kun tilfredse kunder. 

Projekter vi er stolte af

View More

Nyhedsbrev

Tilmeld dig her vores nyhedsbrev