WordPress
Hjemmeside.

Har du brug for hjælp til en ny hjemmeside, er du kommet til det helt rigtige sted. WordPress er en sikker løsning, der kommer med mange muligheder.

En funktionel hjemmeside løsning

Du får uanede muligheder ved at anvende dette værktøj. WordPress forstår at give et stort udbud af muligheder, så derfor er den helt klart værd at arbejde med, fremfor nogle af de andre udbydere af CMS systemer. 

Hvorfor vi foretrækker WordPress?

Et hav af muligheder
med WordPress.

WordPress er et glimrende værktøj, når det kommer til at skabe hjemmesider og det giver mange muligheder for at skabe en hjemmeside efter egne ønsker. WordPress er et open source-værktøj, som betyder, at der findes et hav af funktionaliteter som kan tilkobles ens side fx;

WordPress hjemmesider

Der er mange typer af woocommerce webshops, som kan vælges af en virksomhedsejer. Den største forskel mellem dem er, hvordan de fungerer, og hvilke funktioner de hver især tilbyder.

Populære WordPress
integrationer

Vil du arbejde smartere, ikke hårdere? Integrer din WordPress hjemmeside med populære forretningsapps som Slack, Zapier, Google Analytics, Klayvio, MailChimp og meget mere.

De største anbefalinger til de dygtige og meget hjælpsomme gutter bag Difento. Vi stod med en hjemmeside der trængte til en opgradering, og det har de formået at give den. Der er nu en rød tråd i det hele og et design der spiller. De har været utrolige hjælpsomme igennem hele processen, hurtige til at reagere når man har behov for hjælp og meget nemme at samarbejde med. Vi vil til hver en tid anbefale Difento, hvis man står og mangler professionel hjælp til ens hjemmeside eller andre digitale udfordringer.

Lene Rud HansenTeamIT
5/5

Tak for et rigtig godt samarbejde om vores nye hjemmeside Hicdrop.com hvor vores nye testudstyr til legepladser præsenteres særdeles flot og professionelt. Vi har flere gange fået opgaver udført af Difento til vores store tilfredshed. Difento får vores bedste anbefalinger.

Jørgen JensenSamm-Sall Legepladser
5/5

Målrettet og professionelt arbejde. Difento gik meget professionelt til værks, da mine forældre og jeg gav dem opgaven om at skabe en ny og moderne hjemmeside til Vedersø Blomster, som passede til den fysiske butik. Gennem hele processen var der en god dialog om vores ønsker, til rettelser samt spørgsmål vi eventuelt måtte have. De arbejder målrettet, overholder deadlines og står altid klar til at hjælpe. Kæmpe anbefaling her fra.

Malene VedersøVedersø Blomster
5/5

Jeg vil helt klart anbefale Difento til andre. Næsten uanset hvilken situation man står i, så er det herligt at arbejde sammen med Difento. De sætter sig ind i din virksomhed og hvilket produkt du sælger, og hvordan din identitet skal skrues sammen heraf. Det er for mig en tillidssag at lægge alle de her elementer ud til nogen som man stoler på netop fordi der er mange sorte får i den branche – hos Difento bliver man rigtig reelt behandlet.

Jesper BaggeRepenso ApS
5/5

Det er et imponerende stykke arbejde som Difento har lavet – ikke nok med udarbejdelse af vores hjemmeside, men også udviklingen af vores grundlæggende designmodel, grafiske udtryk og logo. Der var et helt pragmatisk samarbejde mellem os og Difento, som virkede helt naturligt og hvor input og gode ideer fra begge sider blev vendt og prøvet af. Slutresultatet synes jeg godt, at vi som virksomhed kan være stolte af at vise frem og bruge i vores daglige virke som professionelle rådgivere.

Tommy Ege KristensenCadvi
5/5

Samm-Sall Legepladser

Med friske designelementer og brugervenlige funktioner er det nu nemmere end nogensinde at udforske Samm-Sall's kreative legepladsløsninger.

AgroSolis ApS

Platform for ansættelse inden for landbrugsindustrien, med integreret system til modtagelse og håndtering af jobansøgninger.

Coach Jeannett

coach der specialiserer sig i ledelses-, business- og stress coaching, og tilbyder en bred vifte af tjenester for at hjælpe ledere med at udvikle deres færdigheder og optimere deres teams' effektivitet.

TeamIT

TeamIT beskytter virksomheder mod de nyeste og hastigt foranderlige cyberangreb

Rocketpadel

Hjemmeside til den internationale virksomhed RocetPadel. Høje standarder og en varm velkomst til alle padelentusiaster.

Consist Tele

Erhvervstelefoni B2B hjemmeside med unikt design.

Sådan bliver din nye hjemmeside til.

Core features.

WordPress kommer med et hav af indbyggede features. Er disse ikke nok eller det, som du søger kan vi altid koble mere funktionalitet på din WordPress hjemmeside. 

Alle vores webshop løsninger kommer med vores difento dashboard

Fordele

baggrundsbillede difento tilgang

Ny hjemmeside med WordPress

Du ønsker helt sikkert en god trafik til din hjemmeside, og derfor er WordPress det hele værd. Når du vælger WordPress til din hjemmeside, sikrer du dig en bedre visning på google. Det er vigtigt hvis du vil sælge noget, eller have et budskab ud igennem en blog, at kunne nå så mange som muligt, når de laver en søgning på nettet. Men at lave en ny hjemmeside, er også som at have et blankt lærred. Der er en verden af muligheder, men de muligheder skal også bruges rigtigt! Og her kommer vi ind i billedet, for vi sørger for, sammen med dig, at din hjemmeside er besøget værd. Layoutet skal simpelthen være i top, sådan at de besøgende har lyst til at blive på siden, og kommer igen en anden gang. 

WordPress hjemmesidedesign

Du får uanede muligheder ved at anvende dette værktøj. WordPress forstår at give et stort udbud af muligheder, så derfor er den helt klart værd at arbejde med, fremfor nogle af de andre udbydere. Der er nogle overvejelser, du kan gøre dig, inden processen for alvor går i gang. Du kan blandt andet tænke over

Det vil også hjælpe til en god dialog med os, at der er en klar vision med hjemmesiden. Ellers kan vi hjælpe dig i mål med det.  

Det er nemlig også en måde man får nye besøgende til; et godt omdømme. Og så er det nem markedsføring. Med WordPress plugins kan du også få muligheden for, at de besøgende på siden kan dele indholdet med andre. Så lad os hjælpe dig til at skabe en unik og spændende side, med de fantastiske design muligheder som WordPress giver. Med en troværdighed og tillokkende udseende, vil du kunne få dig en unik website der vækker interesse hos målgruppen. 

Dit WordPress webbureau – hvem er vi?

Vores WordPress webbureau er et Aarhus baseret firma, der er professionelle i det vi arbejder med. Vi har specialiseret os i at anvende CMS systemet WordPress. Vi kommer ikke med halve løsninger, for vi har dig som kunde med i projektet, så vi sikrer os at aflevere et produkt, du kan være fuldt ud tilfreds med. Vi hjælper folk til at søsætte deres hjemmesider, og give dem en professionel hjemmeside fra start af. Det vil helt sikkert give de besøgende tryghed at kunne handle på en side der ser troværdig og ordentlig ud. 

Du kan læse mere om os her

udvikling af hjemmeside

Derfor skal du vælge en WordPress hjemmeside

Vi er kompetente indenfor webshop og opbygning af WordPress hjemmesider og har god erfaring, så derfor kan du trygt lægge arbejdet i vores hænder. Vi arbejder med en af de mest anerkendte værktøjer i verden; nemlig WordPress. Måske tænker du; ‘hvorfor skal jeg vælge en WordPress hjemmeside frem for andre typer af CMS systemer? Her vil du få svar på, hvorfor du skal vælge en WordPress hjemmeside, og hvorfor du skal vælge netop os til at udføre arbejdet for dig.

WordPress er et anerkendt og professionelt redskab til design af hjemmesider i høj kvalitet. Vi sørger for, at du bliver guidet godt igennem processen, og dermed ved hvad der foregår under udviklingen af din hjemmeside. Slutresultatet skulle gerne blive noget du kan være fuldt ud tilfreds med. 

WordPress hjemmeside pris: Hvad koster det?

Vi udfører arbejdet for dig, uden at bankkontoen vil klinge hult for dig bagefter. For os er et godt udført arbejde ikke lig med, at det skal være dyrt for dig som kunde. Priserne hos os vil variere, alt efter hvilken service du ønsker. Det du får med i prisen, er indhold der vil skabe værdi for kunderne, og dermed er hele projektet værd. Vi udfører ikke arbejdet halvt, så du får så at sige, fuld valuta for pengene, når du står med din nye hjemmeside. Vores priser er konkurrencedygtige, så du behøver ikke gå og være bange for, om du nu skulle have valgt rigtigt eller ej. Vi ved hvad vi laver, og kræver ikke mere for det, end hvad arbejdet koster. Vi vælger også at arbejde med WordPress fordi det giver værdi for hjemmesiderne, med blandt andet god markedsføring. 

digitaleløsninger difento

Ny WordPress hjemmeside

Når man skal i gang med en ny WordPress hjemmeside, er det godt at tænke over sine ønsker og mål med hjemmesiden. Skal det være en lille virksomhed, eller er ambitionerne større end det? Hvad ønsker du af besøg på siden? Det du skriver eller sælger på siden, skal helst kunne fange så mange som muligt. Så derfor vil vi gerne være med hele vejen, og guide dig. Vi ved hvordan man sætter en hjemmeside op, og anvender WordPress til at gøre det hele indbydende og fængende for besøgene. Du behøver ikke at have erfaring med WordPress eller opsætning af hjemmeside – vi hjælper dig igennem hele forløbet.

Billig WordPress hjemmeside

Nogle ville måske selv kunne lave en hjemmeside og anvende WordPress. Så hvorfor bruge et firma til det i stedet? For det første er det her vores job, så du kan spare tid, masser af tid, på at lade os udføre jobbet. Derudover er priserne helt fair og konkurrencedygtige, så du kan fokusere på indholdet af siden – hvad din vision er. Vi overtager ikke projektet og kører dig ud på et sidespor, men inkluderer dig i processen. Så du kan rent faktisk købe dig tid ved at få lavet en billig WordPress hjemmeside hos os. 

WordPress webshop pris

Vi tilbyder selvfølgelig også hjælp til opstart af en WordPress webshop. Priserne afhænger af hvor meget der skal gøres, og hvad dine ønsker er. For du skal selvfølgelig ikke betale for noget du ikke ønsker. Tag en uforpligtende snak med os, og så kan vi få en lille vurdering af hvad du ønsker, og du kan få at vide, i hvilket leje prisen cirka vil ligge. Det er nemlig muligt at tilkøbe plugins til dit website, men er det ikke noget du ønsker at anvende, så skal du selvfølgelig heller ikke betale for det. De priser vi skriver her på hjemmesiden, er afhængig af omstændighederne. En mere præcis pris kommer af at kende det fulde omfang af projektet, og hvordan du ønsker webshoppen. Vi kan dog love at det vil være billigt, i forhold til kvalitet og omfang af produktet. Vi ønsker os kun tilfredse kunder. 

Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Tilbage

Aarhus

CVR: 41056924
Formular udfyldt!
Spørgsmål til WordPress hjemmeside?
difento favicon

Hejsa, har du spørgsmål kan jeg helt sikkert hjælpe 😊

Stil mig et spørgsmål her!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.