WooCommerce
Webshop.

Skal du igang med webshop drømmen, er en WooCoommerce webshop det oplagte valg. WooCommerce kommer med et hav af fleksibiliteter og integrationer – med andre ord, der er altså endeløse muligheder. 

En funktionel webshop løsning

Én af de mange fordele ved er, at det er et modul som hele tiden bliver udviklet – du er altså fremtidssikret ved at vælge at få udarbejdet en webshop i WooCommerce.

Hvorfor vi foretrækker WooCommerce?

Typer af webshops og muligheder

Der er mange typer af woocommerce webshops, som kan vælges af en virksomhedsejer. Den største forskel mellem dem er, hvordan de fungerer, og hvilke funktioner de hver især tilbyder.

Verificeret eksperter i verdens mest populære e-handelsplatfrom.

"WooExperts are an elite group of full-service agencies
specializing in all things WooCommerce"
Kilde: BuiltWith

Populære WooCommerce
integrationer

Vil du arbejde smartere, ikke hårdere? Integrer din woocommerce webshop med populære forretningsapps som Slack, Zapier, Shipmondo, Dinero, Klayvio, MailChimp og meget mere.

Hvordan bliver man godkendt til at tage imod betaling?

Vi hjælper dig med at opsætte en betalingsløsning og indløsningsaftale
med den udbyder, som vi sammen bliver enige om.

Vi anbefaler PensoPay

Populære betalingsgateways

Hvilke vi anbefaler

Der er et hav af måder at tage imod betaling på. For at køre en succesfuld webshop skal du have en indløsningsaftale på plads. Herefter det der hedder en betalingsgateway. Populære valgmuligheder her er PensoPay og Bambora, da de kommer med begge løsninger i én. 

Tag imod mange former for betaling

Tag imod lige den form for betaling, som du ønsker. Vi integrerer med dankort, MobilePay, VISA, Klarna, Mastercard, PayPal Viabill og mange andre. 

Andre former

Fragtmuligheder

Mange fragtsmuligheder

Vores webshops kommer med standard indbygget fragtmodul af WooCommerce – men der er flere muligheder end det. Vores fortrukkende integrations mulighed er Shipmondo  som løfter din fragthåndtering til det næste niveau. Shipmondo gør håndtering af dine forsendelser langt hurtigere og effektiv.

Send med lige det selskab du ønsker

Når det kommer til forsendelse i WooCommerce, er der mange muligheder. Du kan tilpasse forsendelsesomkostningerne fuldt ud baseret på din shoppers vægt og placering. Hvis de vælger at betale ekstra forsendelsesgebyr, er der flere muligheder, som de kan vælge imellem. Du kan tilbyde dine kunder forskellige forsendelsestilbud, hvilket øger din konverteringsfrekvens.

Core features.

WooCommerce kommer med et hav af indbyggede features. Er disse ikke nok eller det, som du søger kan vi altid koble mere funktionalitet på din WooCommerce webshop. 

Bogholderi

Der er mange måder at styre regnskab på. I vores dashboard, kan du danne dig et overblik over varer, omsætning osv. Du kan eksportere som CSV, eller integrere med diverse systemer som Dinero, Billy, Visma, E-conomic mm. 

Alle vores webshop løsninger kommer med vores difento dashboard

Fordele

Hvad siger vores kunder?

Super forstående, høj kundeservice og gode ideer. Jeg har arbejdet sammen med Difento, hvor de både har leveret Webshop og Logo-design. De har leveret hurtigt, fejlfrit og med sans for gode løsninger. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde

RasmusGyuto.dk
5/5

Difento har været en kæmpe hjælp. Det har været en utrolig rar oplevelse at arbejde med Difento. De har lavet en utrolig fin hjemmeside og også hjulpet os med vores brand identitet samt diverse grafiske opgaver, som har været en kæmpe hjælp for os. Difento er til at stole på og så er de dygtige!
Kæmpe anbefaling herfra.

Sofie SkjødtNuuii
5/5

Har kun rosende ord om samarbejdet med Difento. De lavede min webshop og i den proces, har de været enormt dygtige og professionelle til sammen at skabe noget unikt! Professionelle, behjælpelige og dygtige webpartnere.

Mathias Kløjgård JensenKajakpoloshop.dk
5/5

Cascos.dk

B2B Webshop med kundelogin udviklet i WooCommerce til lifte producenten Cascos

AarhusLister.dk

WooCommerce webshop udviklet til AarhusLister med tilhørende visuel identitet

Gyuto.dk

En webshop udviklet i WooCommerce, visuel identitet med webdesign og logo

Nuuii

Visuel identitet og webshop udviklet i WooCommerce, der sælger bæredygtig rengøringsmidler

Kajakpoloshop.dk

Visuel identitet og webshop til nordens største kajakpoloshop udarbejdet i WooCommerce
Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Tilbage

Aarhus

CVR: 41056924
Formular udfyldt!
Spørgsmål til WooCommerce Webshop?
difento favicon

Hejsa, har du spørgsmål kan jeg helt sikkert hjælpe 😊

Stil mig et spørgsmål her!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.