Service og hosting.

Vi tilbyder service og hosting af din WordPress eller WooCommere hjemmeside. Vi sørger for; din side er opdateret, back ups, uptime, Malware og spam scanning – vi står for driften af din side.

Service og hosting af din hjemmeside.

Der er mange områder, der skal dækkes ind når man har et website.
Disse tilbyder vi at tage os af.

Dine fordele ved service og hosting hos Difento

Servere

Vi har dedikerede servere, placeret i Danmark.

Opdatering og backups

Opdateret software og plugins. Eliminer smuthuller.

Sikkerhed

En sikker side, som ikke fører dine besøgende væk.

Support

Tag frit kontakt til os på enten telefon og mail.

wordpress hosting

Servere.

Vi har dedikerede servere, placeret i Danmark. Det er en klar fordel for dine danske besøgende, da den hurtigere vil skabe en forbindelse mellem deres computer/mobil og din hjemmeside. Mange udbydere har sine servere placeret rundt omkring i Europa som fx Holland – men faktisk ses det også at den reelle server står placeret i Afrika, hvilket skaber en noget langsommere forbindelse.

Opdatering og backups.

Opdateres din hjemmeside ikke løbende, vil det resultere i outdatede plugins, som ender ud i kode med “smuthuller”. Disse smuthuller er, hvad hackere kigger efter og når de angriber hjemmeisder. Dette sørger vi for at holde opdateret samt at backe din side up, skulle der mod alt forventning forekomme behov for det.

udvikling difento

Sikkerhed.

Kender du det når man prøver at gå ind på en side, hvor der står “denne side er ikke sikker?”. Dette er noget af det værste du kan blive udsat for som hjemmeside ejer, da 9/10 af dine besøgende aldrig når ind på din hjemmeside, hvis de bliver ramt af denne besked. Dette afhjælper vi dig med ved at sikre din side.

Support.

I vores service og hosting løsning er der selvfølgelig indkluderet fri support i mellem dig og os. Skulle der forekomme noget, som kræver vores opmærksomhed, eller bare nogle sprøgsmål fra din side kan du frit tage kontakt til os på enten telefon eller mail.

baggrundsbillede difento tilgang

De største anbefalinger til de dygtige og meget hjælpsomme gutter bag Difento. Vi stod med en hjemmeside der trængte til en opgradering, og det har de formået at give den. Der er nu en rød tråd i det hele og et design der spiller. De har været utrolige hjælpsomme igennem hele processen, hurtige til at reagere når man har behov for hjælp og meget nemme at samarbejde med. Vi vil til hver en tid anbefale Difento, hvis man står og mangler professionel hjælp til ens hjemmeside eller andre digitale udfordringer.

Lene Rud HansenTeamIT
5/5

Tak for et rigtig godt samarbejde om vores nye hjemmeside Hicdrop.com hvor vores nye testudstyr til legepladser præsenteres særdeles flot og professionelt. Vi har flere gange fået opgaver udført af Difento til vores store tilfredshed. Difento får vores bedste anbefalinger.

Jørgen JensenSamm-Sall Legepladser
5/5

Super forstående, høj kundeservice og gode ideer. Jeg har arbejdet sammen med Difento, hvor de både har leveret Webshop og Logo-design. De har leveret hurtigt, fejlfrit og med sans for gode løsninger. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde

RasmusGyuto.dk
5/5

Målrettet og professionelt arbejde. Difento gik meget professionelt til værks, da mine forældre og jeg gav dem opgaven om at skabe en ny og moderne hjemmeside til Vedersø Blomster, som passede til den fysiske butik. Gennem hele processen var der en god dialog om vores ønsker, til rettelser samt spørgsmål vi eventuelt måtte have. De arbejder målrettet, overholder deadlines og står altid klar til at hjælpe. Kæmpe anbefaling her fra.

Malene VedersøVedersø Blomster
5/5

Jeg vil helt klart anbefale Difento til andre. Næsten uanset hvilken situation man står i, så er det herligt at arbejde sammen med Difento. De sætter sig ind i din virksomhed og hvilket produkt du sælger, og hvordan din identitet skal skrues sammen heraf. Det er for mig en tillidssag at lægge alle de her elementer ud til nogen som man stoler på netop fordi der er mange sorte får i den branche – hos Difento bliver man rigtig reelt behandlet.

Jesper BaggeRepenso ApS
5/5

Difento.dk har styr på det de laver. Vi har samarbejdet med Difento.dk på flere forskellige projekter, herunder 360 graders billeder, produktbilleder, videomateriale, 2D og 3D tegninger. Service, kvalitet og leveringstid er altid helt i top. Stærk anbefaling herfra 🙂

Niklas SørensenNimaLift
5/5

De er nemme at arbejde sammen med og har lyttet godt til os. De reagerer meget hurtigt på vores spørgsmål og har leveret en hjemmeside og visuel identitet som vi er utroligt glade for.

Line LinesenNuuii
5/5

Difento har været en kæmpe hjælp. Det har været en utrolig rar oplevelse at arbejde med Difento. De har lavet en utrolig fin hjemmeside og også hjulpet os med vores brand identitet samt diverse grafiske opgaver, som har været en kæmpe hjælp for os. Difento er til at stole på og så er de dygtige!
Kæmpe anbefaling herfra.

Sofie SkjødtNuuii
5/5

Har kun rosende ord om samarbejdet med Difento. De lavede min webshop og i den proces, har de været enormt dygtige og professionelle til sammen at skabe noget unikt! Professionelle, behjælpelige og dygtige webpartnere.

Mathias Kløjgård JensenKajakpoloshop.dk
5/5

Det er et imponerende stykke arbejde som Difento har lavet – ikke nok med udarbejdelse af vores hjemmeside, men også udviklingen af vores grundlæggende designmodel, grafiske udtryk og logo. Der var et helt pragmatisk samarbejde mellem os og Difento, som virkede helt naturligt og hvor input og gode ideer fra begge sider blev vendt og prøvet af. Slutresultatet synes jeg godt, at vi som virksomhed kan være stolte af at vise frem og bruge i vores daglige virke som professionelle rådgivere.

Tommy Ege KristensenCadvi
5/5

Samm-Sall Legepladser

Med friske designelementer og brugervenlige funktioner er det nu nemmere end nogensinde at udforske Samm-Sall's kreative legepladsløsninger.

AgroSolis ApS

Platform for ansættelse inden for landbrugsindustrien, med integreret system til modtagelse og håndtering af jobansøgninger.

Coach Jeannett

coach der specialiserer sig i ledelses-, business- og stress coaching, og tilbyder en bred vifte af tjenester for at hjælpe ledere med at udvikle deres færdigheder og optimere deres teams' effektivitet.
Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Tilbage

Aarhus

CVR: 41056924
Formular udfyldt!
Spørgsmål til Service og hosting?
difento favicon

Hejsa, har du spørgsmål kan jeg helt sikkert hjælpe 😊

Stil mig et spørgsmål her!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.