SEO.

Bliv fundet på internettet. Anvendelse af SEO til en bedre placering på Google. Når du går i gang med at starte din hjemmeside op – om det er informativ side, en webshop, en side, der udbyder en ydelse eller andet, så er der en ting, man ikke kan komme uden om at forholde sig til, når man ønsker at være en stærk spiller på markedet.

Teknisk SEO til hjemmeside

Ja, hvis du i det hele taget, vil være en del af markedet, så er SEO vigtigt. SEO har flere ben. Her kan du læse om en af de vigtigste grene – nemlig teknisk SEO.

Hvad er en teknisk SEO analyse?

Opnå en bedre organisk placering med teknisk SEO.

Mange hjemmesideejere bruger mange annoncekroner, og det kan man nok ofte heller ikke komme udenom, men hvis du ligger godt på Google, så har du en fordel, at du kan få “gratis” trafik og besøg på din hjemmeside uden at bruge annoncekroner. 

Mange tænker ligeledes på SEO som keywords udelukkende. Men de glemmer den tekniske SEO. Teknisk SEO indbefatter blandt andet:

keyboard typing

Teknisk søgemaskineoptimering

Når du vil have optimeret din tekniske SEO, gælder det om at plukke de lavt hængende frugter først. Det er de ting, der skaber den største effekt og koster mindst muligt. Du kan optimere din tekniske SEO en hel del ved først at tage fat i hastighedsoptimering og herefter mobilvenlighed. Begge disse to ting vil sikre:

En lavere bounce-rate
En højere time-spent-on-page

Begge disse faktorer vil give din hjemmeside værdi i Googles øjne – og du vil opnå en bedre organisk placering gennem teknisk SEO.

Hvordan kan du opnå SEO optimering?

Det kræver simpelthen bare benarbejde og at du sætter dig ind i SEO, og holder dig opdateret på viden, for at ligge godt SEO-mæssigt. Der er nemlig både mange ting, som man skal undgå for at ligge godt – eksempelvis en simpel ting som dobbelt-content, mystiske permalinks og overkill i anvendelse af dine søgeord og flere ting. Ligesom der er mange ting, du kan gøre for at ligge godt SEO-mæssigt.

Des flere, der “slås” om et søgeord, des sværere er det, at få en god SEO (Search Engine Optimization) i Google. De store spillere på markedet har midlerne til at prioritere at søgemaskineoptimere deres hjemmeside, så det kan derfor være svært at komme med i kampen, hvis du battler søgeord med en gigantisk virksomhed.

Undersøgelser har vist, at mennesker næsten aldrig kigger videre end på side 1, når de får Google-resultater efter en søgning. Sjældent klikker man videre på side 2, 3 eller videre. Og meget ofte er det kun de øverste tre søgeresultater, som man rent faktisk ser og forholder sig til.

Så der du gerne vil ligge, er som minimum på side 1, og helst blandt de øverste tre søgeresultater. 

 

Søgemaskineoptimering laves mest effektivt af professionelle

Det kræver ressourcer at sætte sig ind i viden om SEO og det kræver ressourcer at omsætte sin viden om SEO til at udmønte sig i, at man gør de tiltag, der resulterer i en god SEO.

Når man starter en hjemmeside op, har man forskellige kompetencer med sig, og forskellige måder, man ønsker at anvende sine ressourcer. Hvis du har brug for hjælp til SEO for at sørge for en så optimeret Google placering af din hjemmeside, som muligt, så book et uforpligtende møde hos os.

Vi kan både hjælpe dig med On-page SEO og Teknisk SEO. Kombinationen af disse to indgreb burde sikre dig en bedre organisk placering på Google.

Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Tilbage

Aarhus

CVR: 41056924
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
Formular udfyldt!
Spørgsmål til SEO?
difento favicon

Hejsa, har du spørgsmål kan jeg helt sikkert hjælpe 😊

Stil mig et spørgsmål her!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.