🧙‍♂️ Digital magi jysk charme dit online team 🚀 Fra koderaketter til strategi vi booster dig 🤓 Nørderi møder nærvær dine digitale drømmebyggere

Om difento.

Vores team består af passionerede digitale entusiaster, hvis hjerter banker for teknologi og innovation. Med en bred palette af kompetencer komplementerer vi hinanden perfekt – og løfter din virksomhed til nye højder.

baggrundsbillede difento tilgang

Vi er ikke det største team

men vi drømmer stort.

Difento er et digitalt bureau. Siden dag ét har vi i Difento hjulpet virksomheder med deres digitale forretning. Vi har siden starten nydt hvert sekundt af vores arbejde.

Martin Brink Eneberg

Martin står for at skabe det grafiske materiale til vores kunders markedsføring, uanset om det erSoMe, E-mail, flyers eller landingpages, så skaber han det unikke og autentiske.

Jonas Kløjgård Jensen

Jonas tager beslutninger på baggrund af data og ikke antagelser. Som tidligere elitesportsudøver, er Jonas vant til at arbejde med målsætninger og resultater -gennem data sørger han for at indfri vores kunders målsætninger og opnå de bedste resultater.

Mikkel Faartoft Jensen

Mikkel er vores webudvikler og han kender sit fagområde. Hans tilgang er, at det han skaber skal virke for kunden. Mikkel er derfor en webudvikler, der arbejder for at skabe den gode digitale oplevelse, så kunderne kommer igen.

difento favicon

Jacob Clausen

Jacob er hjertet i kundekommunikationen hos Difento. Med sin afslappede sønderjyske accent og en naturlig flair for dialog, formår han at skabe varige relationer med vores kunder. Han er mesterlig til at føre samtaler, der ikke bare oplyser, men også inspirerer.

difento favicon

Hans S.

Hans er  en tekniske troldmand bag kulisserne hos Difento. Med sine færdigheder inden for WordPress, PHP, C#, Python, og databasehåndtering, er han manden, der er med til at omdanne komplekse kodningsudfordringer til elegante og skalerbare løsninger. 

Formular udfyldt!

Navn

Hvem skal kaffen laves til?☕

Hvad skal der i kaffen?☕

Hvordan kontakter vi dig?