Om os.

Vi er sammensat af et hold passionerede nørder, der brænder for den digitale verden. Vi besidder afgørende kompetence sæt hvorfor vi supplere hinanden – og ikke mindst din virksomhed godt.

Vi er ikke det største team

men vi drømmer stort.

Difento er et digitalt bureau. Siden dag ét har vi i Difento hjulpet virksomheder med deres digitale forretning. Vi har siden starten nydt hvert sekundt af vores arbejde.

Martin Brink Eneberg

Designansvarlig

Martin står for at skabe det grafiske materiale til vores kunders markedsføring, uanset om det erSoMe, E-mail, flyers eller landingpages, så skaber han det unikke og autentiske.

Jonas Kløjgård Jensen

Marketingansvarlig

Jonas tager beslutninger på baggrund af data og ikke antagelser. Som tidligere elitesportsudøver, er Jonas vant til at arbejde med målsætninger og resultater -gennem data sørger han for at indfri vores kunders målsætninger og opnå de bedste resultater.

Mikkel Faartoft Jensen

Teknikansvarlig

Mikkel er vores webudvikler og han kender sit fagområde. Hans tilgang er, at det han skaber skal virke for kunden. Mikkel er derfor en webudvikler, der arbejder for at skabe den gode digitale oplevelse, så kunderne kommer igen.

Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Tilbage

Aarhus

Handelsbetingelser
Formular udfyldt!
difento favicon

Hejsa, har du spørgsmål kan jeg helt sikkert hjælpe 😊

Stil mig et spørgsmål her!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.