🚀 Skyd genvej til toppen med effektive Google Ads! 🔍 Synlig på Google? Difento får det til at ske 💡 Find din målgruppe præcist med Google Ads magi!

Online markedsføring.

Få besøgende til dit websted og konverter dem til kunder.

Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Google anmeldelser
5/5

Google Ads
Fordi synlighed er mere end et godt par briller 😎

Naviger i den digitale jungle uden at gå tabt. Få annoncer, der skiller sig ud mere end en flodhest i en balletklasse.

Meta annoncering
Dit digitale megafon 📢

Råb det højt og stolt på sociale medier. Eller lad os gøre det med annoncer, der er så fængende, at selv din bedstemor vil klikke 'synes godt om'.

SEO
Dit digitale megafon 📢

Råb det højt og stolt på sociale medier. Eller lad os gøre det med annoncer, der er så fængende, at selv din bedstemor vil klikke 'synes godt om'.

Kunderejsen.

Værdifulde oplevelser med udgangspunkt i kunden er, hvad der skaber vækst

Hos Difento arbejder vi med afklaring og optimering af den totale kunderejse med henblik på at skabe bedre kundeoplevelser og større kundeværdi.

For at differentiere sig i et konkurrencepræget landskab kræver det, at man fokusere på at maksimere slutkundeværdien gennem kundefokuserede tiltag.

Sådan arbejder vi med kunderejsen

1. fase

2. fase

3. fase

Paid social - Social media annoncering.

Sociale medier giver dig rigtig mange muligheder for, at nå ud til potentielle nye kunder og skabe opmærksomhed omkring dit brand, produkt eller ydelse.

Selvom at du kan nå ud til rigtig mange mennesker for et beskedent beløb, er det enormt vigtigt at du har gjort dig nogle overvejelser omkring hvad din målsætning er og hvordan du vil prøve at opnå denne målsætning – for hvis ikke du gør det rigtigt, vil du spilde tid og penge.

Facebook annoncering.

4.5 millinoner brugere i Danmark

Der er mange muligheder med annoncering på Facebook og det er også en platform som både B2C og B2B virksomh. Facebook-annoncering kan hjælpe virksomheder med at øge deres brand awareness, skabe trafik til deres websted, generere leads og salg og meget mere.

Instagram.

Det handler om at være kreativ i sin brand fortælling

På Instagram er kreativitet nøgleordet for at få succes. Med muligheder som f.eks. Reels, Instagram shopping og samarbejds opslag, har man et rigtig godt fundament for at skabe et stærkt brand.

Modsat Facebook, er Instagram oftest brugt til at blive inspireret af andre brugere på platformen. Instagram er derfor en platform der både kan bruges via betalt annoncering men i den grad også til at øge kendskabet til sin virksomheder gennem organisk indhold. Det ene udelukker ikke det andet, så hvis du overvejer at skruer lidt op for rækkevidden og nå ud til endnu flere potentielle kunder, så er Instagram oplagt.

Facebook annonce
Facebook annonce
Lipati logo

Paid Social Case med Lipati.

1 %
Stigning i trafik
1 %
Stigning i retunerende kunder
1 %
Stigning i antal ordre
Formular udfyldt!

Navn

Hvem skal kaffen laves til?☕

Hvad skal der i kaffen?☕

Hvordan kontakter vi dig?