Difento WordPress
kontrolpanel.

Vi har udarbejdet et kontrolpanel til WordPress hvor vi har samlet det hele til dig. Du kan både se Google Analytics data, se hjælpevideoer, redigere billeder og meget mere. 

Fordele ved Difento kontrolpanel.

Sammenlignet med det almindelige WordPress-dashboard tilbyder vores dashboard en række fordele. Mappestruktur er en af disse fordele – det er meget nemmere at holde styr på dine filer og billeder med vores træk-og-slip-grænseflade. Billedredigering er en anden fordel – du kan nemt ændre størrelsen, beskære og justere dine billeder med vores brugervenlige værktøjer. Og vores brugervenlige grænseflade gør det nemt at ændre og opdatere dine sider. Desuden har vi videoguides, der hjælper dig godt i gang. Vi tilbyder også en Google Analytics integration, så du kan holde styr på din trafik og data ét sted.

Ulemper ved standard WordPress kontrolpanel.

WordPress’ standard kontrolpanel tilbyder ikke samme funktionalitet som vores Difento kontrolpanel. Her er der ikke samme mulighed for at opdatere og foretage ændringer i din side. Heller ikke det samme moderne og brugervenlige layout, som gør at du lettere kan navigere i kontrolpanelet – og har du brug for hjælp til det, kan du altid ved vores kontrolpanel se en af vores videoguides.

Google Analytics og hvorfor det er relevant for dig at have med i dit kontrolpanel.

Der er mange fordele ved at have Google Analytics integreret i et dashboard. For det første giver det dig mulighed for at spore, hvordan dit websted klarer sig, og foretage de nødvendige ændringer eller forbedringer. For det andet giver det dig værdifulde data om de besøgende på dit websted, f.eks. hvor de kommer fra, hvilken type enheder de bruger til at få adgang til dit websted, hvilke sider de besøger, og hvor længe de bliver på dit websted. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at træffe beslutninger om dit websteds design og indhold, som vil appellere til din målgruppe. Derudover gør integrationen af Google Analytics i et dashboard det nemt for dig at spore dit websites fremskridt over tid og se effekten af dine ændringer.

Videoguides.

Med videoguides sikrer du dig at du ikke glemmer hvordan du administrer din hjemmeside. Der kan gå længe imellem at du er på dit kontrolpanel og derfor kan man glemme hvordan man styrer sin hjemmeside eller webshop – og det er helt okay! Derfor har vi lavet en række videoguides som du kan se om og om igen – og hvis ikke det svarer på dit spørgsmål, kan man altid kontakte os.

Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Tilbage

Aarhus

Handelsbetingelser
Formular udfyldt!
Spørgsmål til Difento dashboard?
difento favicon

Hejsa, har du spørgsmål kan jeg helt sikkert hjælpe 😊

Stil mig et spørgsmål her!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.