Handelsbetingelser

Generelt

Handelsbetingelserne beskriver forholdet mellem Difento og deres kunder. Handelsbetingelserne kan variere fra den enkelte ordre. Hvis andet ikke er aftalt mellem partnere før eventuelt ordrebekræftelse, gælder nedenstående. Betingelserne bør læses grundigt igennem af kunden før en ordre er bekræftet.

Browsere, kompatibilitet og funktionalitetstest

I udarbejdelse af alle webopgaver er følgende gældende; Vi udarbejder og tester på de nyeste versioner af Google Chrome, Firefox, Safari og Microsoft Edge (version 17 og frem). Der tilbydes kompatibilitet til ældre browserversioner, men anbefales som udgangspunkt ikke. Har du spørgsmål til dette, kan du kontakte os for at høre nærmere. 

Ophavsret

I udarbejdelsen af ethvert digitalt produkt, webløsning eller analogt produkt fralægger Difento sig alt ansvar for overtrædelse af ophavsret, hvis overtrædelsen skyldes materiale modtaget fra kunden. Dette gælder men er ikke begrænset til tekst, billeder, video, logo eller lignende.

Ændringer i handelsbetingelser

De standard handelsbetingelser kan til enhver tid ændres uden varsel. Eventuelle ændringer i betingelserne vil blive offentliggjort på Difentos hjemmeside.

Underleverandør

Difento kan gøre brug af ydelser og services fra udvalgte samarbejdspartnere og / eller underleverandører. Difento forbeholder sig retten til at træffe afgørelsen, hvorvidt dette er aktuelt. 

Difento afregner selv med eventuelle samarbejdspartnere og / eller underleverandører. 

Tidsfrist

For at kunne overholde en aftalt tidsfrist forpligter kunden sig til at hurtigst muligt besvare henvendelser fra Difento. Som udgangspunkt skal henvendelsen besvares inden for 24 timer, hvis den er modtaget to hverdage før weekenden. Skulle der forekomme en lang svartid fra kunden, som resultere i en forsinkelse af planen kan dette ikke bebrejdes Difento. Ligeledes kan dette ikke gøres til grund for indsigelser, prisnedsættelser eller lignende.

Fortrydelsesret

I forbindelse med bestilling og placering af tilrettet ydelse, som f.eks. hosting el. udarbejdelse af hjemmeside, bortfalder fortrydelsesretten jvf. Forbrugeraftalelovens §12. 

Der ydes ikke fortrydelsesret i køb samt anvendelse af domæne. Der henvises til DK Hostmaster.dk’s betingelser. 

Betaling

Hvis andet ikke er aftalt, skal 25% af det udarbejdet tilbud betales før produktion påbegyndes.

Betaling af faktura skal ske før produktet tages i brug. Der gives kredit på Netto 8 dage, ved færdiggørelse af produktet.

Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70%, pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100,00 DKK