🧙‍♂️ Digital magi 🤓 Digital nørderi

Om difento.

Vi består af passionerede digitale nærder, hvis hjerter banker for teknologi og markedsføring. Med en bred palette af kompetencer komplementerer vi hinanden, så du sammen med os, kan løfte din virksomhed til nye højder. 

baggrundsbillede difento tilgang

Vi er ikke det største team

men vi drømmer stort.

Siden dag ét har vi i Difento hjulpet virksomheder med deres digitale forretning. Vi har siden starten nydt hvert sekundt af vores arbejde.

Martin Brink Eneberg

Partner og Google Ads nørd

Martin står for at skabe det grafiske materiale til vores kunders markedsføring, uanset om det erSoMe, E-mail, flyers eller landingpages, så skaber han det unikke og autentiske.

Jonas Kløjgård Jensen

Partner og Meta nørd

Som tidligere elitesportsudøver, er Jonas vant til at arbejde med målsætninger og resultater -gennem data sørger han for at indfri vores kunders målsætninger og opnå de bedste resultater.

Mikkel Faartoft Jensen

Partner og WordPress nørd

Mikkel er vores webudvikler og han kender sit fagområde. Hans tilgang er, at det han skaber skal virke for kunden. Mikkel er derfor en webudvikler, der arbejder for at skabe den gode digitale oplevelse.

Jacob Clausen

Kundekommunikations nørd

Med sin afslappede sønderjyske accent og en naturlig flair for dialog, formår han at skabe varige relationer med vores kunder. Han er mesterlig til at føre samtaler.

difento favicon

Morten Marstal

Tekst og paid social nørd

Med sin kandidat i journalistik og en passion for paid social, formår Morten at skabe indhold, der engagerer.

difento favicon

Hans S.

Webudvikler nørd

Med sine færdigheder inden for WordPress, PHP, C#, Python, og databasehåndtering, er han manden, der er med til at omdanne komplekse kodningsudfordringer til elegante og skalerbare løsninger. 

Formular udfyldt!

Navn

Hvem skal kaffen laves til?☕

Hvad skal der i kaffen?☕

Hvordan kontakter vi dig?