Studiejob til Social media marketing .

Beskrivelse

Er du interesseret i digital marketing og tiltrækkes du af annoncering på sociale medier? Hvis svaret er ja, så er denne stilling en rigtig god mulighed for dig til at forbedre dine færdigheder og få praktisk erfaring ved siden af dit studie.

Hvem er vi?

Difento er et digitalt bureau baseret i Aarhus C, som er hjælper virksomheder med at vækste gennem skræddersyede digital marketing strategier og professionel webudvikling. Vi har en bred erfaring inden for forskellige brancher, men vores kerne kompetence ligger i at optimere og accelerere væksten for webshops. Da vi oplever vækst har vi brug for flere kollegaer til at vækste vores dejlige kunder.

Hvad kan du forvente?

Der er en del klichéer som står i kø når man skriver jobopslag, men hos Difento vil du faktisk blive en del af et sjovt og nede på jorden team, hvor det at gå på arbejde SKAL være sjovt. Derudover skal vores arbejde også give mening og det er derfor også vigtigt at du finder marketing området sjovt, spændende og noget du kan se dig selv trives med at arbejde med.

Vores kontor er placeret på Nørre Allé i Aarhus C, hvorfor det vil være nemt for dig at komme ind på kontoret med offentlig transport, hvis dette er nødvendigt. Udover vores centrale placering, vil du også få din egen kontorplads, en lækker frokostordning og sjove kollegaer. Derudover mangler vi også én ekstra spiller, når vi tager ud og spiller padel, badminton, bowling etc. (Det er ikke et krav at du kan finde ud af, at spille padel – det kan vi heller ikke..)

Som vores nye studiemedhjælper, får du en studierelevant stilling på omkring 8-10 timer om ugen (fleksibel i eksamensperioder). Vi forestiller os at du primært vil sidde på kontoret sammen med os, med mulighed for at arbejde hjemmefra hvis det giver mening i f.eks. eksamensperioder. Hos Difento vil du blive en vigtigt del af vores team fra dag ét og dine arbejdsopgaver vil give dig en masse praktisk erfaring og learnings.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Opsætning og udarbejdelse af kampagner og annoncer i META
 • Optimering af kampagner og annoncer
 • Udarbejdelse af kreativer
 • Skrive annoncetekster
 • Opsætning af udarbejde af analyser.
 • Udarbejdelse af rapporter til kunder
 • Lave organiske opslag til sociale medier
 • Skrive tekster til organiske opslag

 

Om dig

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller noget lignende.

 • Du har interesse eller muligvis allerede erfaring med annoncering eller sociale medier.
 • Du er nysgerrig og god til at opsøge ny viden.
 • Du er en åben person, der ikke tøver med at udtrykke dine meninger og byde ind med en joke eller to.

 

Lyder stillingen som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte vores Partner Jonas på tlf. 27 13 20 12, hvis du har nogle spørgsmål til stillingen.

Ellers send din ansøgning og CV via knappen her:

Vi glæder os til at høre fra dig!

Formular udfyldt!

Navn

Hvem skal kaffen laves til?☕

Hvad skal der i kaffen?☕

Hvordan kontakter vi dig?