Webbureau
Herning.

Webbureau som holder til i Midtjylland, og med rødderne i Herning.
Her hjælper vi vores kunder  med med hjemmesider, webshops og markedsføring.

Difento i reelle tal.

+ 0
Projekter
+ 0
Kunder

Sådan hjælper
vi vores kunder i Herning.

baggrundsbillede difento tilgang

Webbureau i Herning

Fra vores kontor arbejder vi til daglig med hjemmesider, webshops, annoncering samt markedsføring. Vi er eksperter i WordPress, WooCommerce, grafisk design, Facebook og  instagram annoncering. 

Projekter vi og vores kunder
er stolte af.

Samm-Sall Legepladser

Med friske designelementer og brugervenlige funktioner er det nu nemmere end nogensinde at udforske Samm-Sall's kreative legepladsløsninger.

AgroSolis ApS

Platform for ansættelse inden for landbrugsindustrien, med integreret system til modtagelse og håndtering af jobansøgninger.

Coach Jeannett

coach der specialiserer sig i ledelses-, business- og stress coaching, og tilbyder en bred vifte af tjenester for at hjælpe ledere med at udvikle deres færdigheder og optimere deres teams' effektivitet.

TeamIT

TeamIT beskytter virksomheder mod de nyeste og hastigt foranderlige cyberangreb

Rocketpadel

Hjemmeside til den internationale virksomhed RocetPadel. Høje standarder og en varm velkomst til alle padelentusiaster.

Consist Tele

Erhvervstelefoni B2B hjemmeside med unikt design.

Upaper.dk

Udvikling af unik hjemmeside platform med tilhørende identiet til Upaper.dk

AarhusLister.dk

WooCommerce webshop udviklet til AarhusLister med tilhørende visuel identitet

HIC Drop

Hjemmeside, der sælger testudstyr til til test af underlag. Udviklet i WordPress

Hvad siger vores kunder?

De største anbefalinger til de dygtige og meget hjælpsomme gutter bag Difento. Vi stod med en hjemmeside der trængte til en opgradering, og det har de formået at give den. Der er nu en rød tråd i det hele og et design der spiller. De har været utrolige hjælpsomme igennem hele processen, hurtige til at reagere når man har behov for hjælp og meget nemme at samarbejde med. Vi vil til hver en tid anbefale Difento, hvis man står og mangler professionel hjælp til ens hjemmeside eller andre digitale udfordringer.

5/5

Tak for et rigtig godt samarbejde om vores nye hjemmeside Hicdrop.com hvor vores nye testudstyr til legepladser præsenteres særdeles flot og professionelt. Vi har flere gange fået opgaver udført af Difento til vores store tilfredshed. Difento får vores bedste anbefalinger.

5/5

Super forstående, høj kundeservice og gode ideer. Jeg har arbejdet sammen med Difento, hvor de både har leveret Webshop og Logo-design. De har leveret hurtigt, fejlfrit og med sans for gode løsninger. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde

5/5

Målrettet og professionelt arbejde. Difento gik meget professionelt til værks, da mine forældre og jeg gav dem opgaven om at skabe en ny og moderne hjemmeside til Vedersø Blomster, som passede til den fysiske butik. Gennem hele processen var der en god dialog om vores ønsker, til rettelser samt spørgsmål vi eventuelt måtte have. De arbejder målrettet, overholder deadlines og står altid klar til at hjælpe. Kæmpe anbefaling her fra.

5/5

Jeg vil helt klart anbefale Difento til andre. Næsten uanset hvilken situation man står i, så er det herligt at arbejde sammen med Difento. De sætter sig ind i din virksomhed og hvilket produkt du sælger, og hvordan din identitet skal skrues sammen heraf. Det er for mig en tillidssag at lægge alle de her elementer ud til nogen som man stoler på netop fordi der er mange sorte får i den branche – hos Difento bliver man rigtig reelt behandlet.

5/5

Difento.dk har styr på det de laver. Vi har samarbejdet med Difento.dk på flere forskellige projekter, herunder 360 graders billeder, produktbilleder, videomateriale, 2D og 3D tegninger. Service, kvalitet og leveringstid er altid helt i top. Stærk anbefaling herfra 🙂

5/5

De er nemme at arbejde sammen med og har lyttet godt til os. De reagerer meget hurtigt på vores spørgsmål og har leveret en hjemmeside og visuel identitet som vi er utroligt glade for.

5/5

Difento har været en kæmpe hjælp. Det har været en utrolig rar oplevelse at arbejde med Difento. De har lavet en utrolig fin hjemmeside og også hjulpet os med vores brand identitet samt diverse grafiske opgaver, som har været en kæmpe hjælp for os. Difento er til at stole på og så er de dygtige!
Kæmpe anbefaling herfra.

5/5

Har kun rosende ord om samarbejdet med Difento. De lavede min webshop og i den proces, har de været enormt dygtige og professionelle til sammen at skabe noget unikt! Professionelle, behjælpelige og dygtige webpartnere.

5/5

Det er et imponerende stykke arbejde som Difento har lavet – ikke nok med udarbejdelse af vores hjemmeside, men også udviklingen af vores grundlæggende designmodel, grafiske udtryk og logo. Der var et helt pragmatisk samarbejde mellem os og Difento, som virkede helt naturligt og hvor input og gode ideer fra begge sider blev vendt og prøvet af. Slutresultatet synes jeg godt, at vi som virksomhed kan være stolte af at vise frem og bruge i vores daglige virke som professionelle rådgivere.

5/5

Skal vi mødes med dig i Herning?
Vi er klar!

Vi er altid klar på en snak. Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig eller brug for sparring omkring dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os – vi hører meget gerne fra dig. 

Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Tilbage
Tilbage

Aarhus

CVR: 41056924
Formular udfyldt!
Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
difento favicon

Hejsa, har du spørgsmål kan jeg helt sikkert hjælpe 😊

Stil mig et spørgsmål her!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.