Webshop

Brug for en webshop? At starte webshop – den fede drøm om at starte som selvstændig. Vi har ekspertise i WordPress. Vi er eksperter i at opsætte webshops i WooCommerce, som er et af verdens mest anvendte shopmoduler.

webshop send pakke

Ønsker du at starte en webshop?

Drømmer du om iværksætteri? Og ønsker du at starte en webshop?

Det er skønt at være selvstændig idet, det giver dig en fleksibilitet og styring i forhold til både dit arbejdsliv og privatliv. Det er ofte i iværksætteriet, at man kan være usikker, men også her de store drømme kan nås.

Når du skal starte ny webshop, er der mange ting at holde styr på og sætte sig ind i. Ikke mindst hvis det er første gang, du gør det. Selv hvis du har prøvet det før, kan der være forskelle i den nye webshop, man skal starte og der kan – ikke nødvendigvis – men måske være ny viden, man skal opdatere sig på. Når du starter op, gør du dig mange tanker om, hvordan det skal gøres. Ikke mindst er det vigtigt at forholde sig til, om man har brug for hjælp til opstart.

Pros and cons – er det en fordel at få teknisk hjælp til at lave sin hjemmeside med webshop?

Det er der ikke kun ét svar på. Det afhænger af dine egne forudsætninger, kompetencer, styrker og hvor du ønsker at investere din tid.

Hvis du i forvejen er skrap til at lave hjemmesider, SEO, måske er god til at designe og ved, hvordan man overvåger en hjemmesides trafik og kan regulere efter at optimere trafikken af besøgende, så har du allerede kompetencer til den tekniske del. Måske du endda synes, den del af branchen er sjov og spændende – ligesom vi synes. Det er ligesom det vi lever af.

Fordelen ved at få hjælp ude fra til alt det tekniske, hvis du enten ikke selv er ekspert i disse ting, eller, hvis ikke har lyst til at bruge tiden på det er:

Du sparer en masse tid

Du sparer en masse tid, energi og frustrationer ved at få hjælp ude fra – for hvis du skal sætte dig ind i en masse, så tager det bare tid og energi. Teknik driller tit og er for nogen meget demotiverende at banke hovedet ind i den ene tekniske udfordring efter den anden, hvis det ikke er ens interesseområde.
 

Velfungerende side

Du får med det samme – i hvert fald hos os – en hjemmeside, der fungerer og vi sparrer med dig, indtil du er tilfreds, så i stedet for du skal kæmpe 6 eller 12 måneder på at sætte dig ind i alt muligt, og begå en masse uundgåelige fejl, som enhver teknisk nørd har været igennem i begynderstadiet, så kan du springe direkte til et lækkert resultat.
 

Drevet af passion

Et meget væsentligt punkt for iværksætteri er, at det oftest er drevet af PASSION. Passion er noget man beskytter, for det er din drivkraft. Hvis du har en stærk passion for noget, der slet ikke handler om det tekniske, så kan det for nogen dræne ens lyst til at fortsætte, eller gøre at man giver op, fordi man møder for megen modgang, når man sætter sit skib i søen, men pludselig er overbebyrdet med opgaver, man egentlig ikke ønskede at få med i købet. Vi på Difento udliciterer også opgaver til andre, fordi vi gerne vil bruge tid på det, vi er bedst til.
 

Økonomisk

Økonomisk set er det en udgift at få lavet sin hjemmeside af andre eller få andre til at passe og vedligeholde ens hjemmeside. Hvis man er seriøs med sit projekt og går efter at tjene penge, kan disse penge dog hurtigt være godt givet ud, fordi man kan bruge mere tid på sin kerneydelse og sin passion.
sælg tøj webshop

Webshopløsning – hvad skal der til for at starte en ny webshop?

Først skal du danne et overblik over de dele, der skal indgå for at din drøm bliver til virkelighed. Både i forhold til at starte en webshop i det hele taget og også mere specifikt, hvad der kræves for at DIN virksomhed, og det du sælger, får de bedste betingelser for succes.

Du skal forholde dig til, om du vil lave en dansk webshop, eller om du også vil sælge til udlandet. Hvordan skal siden opbygges, design og pris. Det er vigtigt at forholde sig til Google, SEO, annoncering, sociale medier, nyhedsmails, dine kunder og i det hele taget, hvordan du vil få din webshop ud til kunderne.

Ny webshop: Hvad skal jeg sælge?

Nogen har en webshop for at skabe en pålidelig forretning og går derfor efter at finde ud af, hvad kunderne efterspørger. I dette tilfælde er webshopejerens præferencer for, hvilke produkter, der skal være i sortimentet måske ikke så faste. Andre skaber en webshop, fordi de har nogle specifikke produkter, som de er meget passionerede omkring at dele med andre.

Når du er webshopejer, er det DIG, der driver værket. Det er din glæde og din motivation, ild og energi, der slæber det hele. Derfor skal du først og fremmest gøre dig klart, hvad du ønsker og respektere, hvad DU ønsker med din online webshop og gå efter dette – ellers mister man måske energi til projektet.

Projekter vi er stolte af

Formular udfyldt!

Navn

Hvem skal kaffen laves til?☕

Hvad skal der i kaffen?☕

Hvordan kontakter vi dig?