Hjemmeside.

Ny hjemmeside? Din mulighed for en professionel hjemmeside​. Alt er online i dag. Derfor giver det rigtig god menig at få designet sin hjemmeside ud fra kravet om din målgruppes gode brugeroplevelse. 

tilgang 2 difento

Hjemmeside af høj kvalitet

Hos os betyder det, at vi udvikler professionelle, responsive hjemmesider af høj kvalitet.

Hvad enten det er et traditionelt site eller en webshop, så kan vi være konkurrencedygtige grundet vores store erfaring og optimerede arbejdsprocesser. Du kan læse mere om hvordan vi arbejder her

Dette uden alverdens bindinger. Din nye hjemmeside kan erhverves for et engangsbeløb, og det samme er gældende hvis du skal have skabt en webshop. Vi tilbyder selvfølgelig diverse tilkøbsmuligheder.

For beløbet får du en hjemmeside, der er unikt designet i WordPress og hvor indholdet er nemt selv at tilpasse, rette og vedligeholde.

Det responsive hjemmeside-design fanger flere

Flere og flere udnytter tiden til online-søgning af det, de lige står og mangler, mens de er på farten. Derfor kan du godt regne med, at en stor del af dine besøgende tilgår siden via mobile enheder.

Det kan ikke nytte noget, at den besøgende får vist desktop-udgaven på sin telefon, så der skal bruges ekstra tid på manuelt at forstørre sitet, for overhovedet at kunne læse tekst og menu m.v. I så fald klikker folk videre til konkurrenten.

Mobiltelefoner og tablets bliver i stigende grad brugt til net-surfing. Så din side skal naturligvis tilpasses dette brug.

Heldigvis findes der en løsning på den slags udfordringer, eller behov som det jo er, og den hedder responsive web-design.

Hjemmesidens design gør forskellen

At være til stede online med sin virksomhed, er vigtigere nu end nogensinde før. Der er efterhånden ikke meget, som ikke bliver handlet på nettet. Folk søger efter stort set alle former for varer og services online.

Derfor giver det rigtig god menig at få designet sin hjemmeside ud fra kravet om din målgruppes gode brugeroplevelse. Det er umådeligt vigtigt at gøre sig grundige overvejelser omkring både design og layout af sit site, da det kan være helt afgørende for om den besøgende bliver kunde eller ej.

Det er utroligt vigtigt, at den besøgende kan finde rundt på sitet via en nem og overskuelig menu. Lige så vigtig er læsbarheden og at der ikke er for mange forstyrrende elementer i forhold til teksten m.v. Skrifttyper, skriftstørrelser og farvesammensætningen er vigtig i fold til hvor hurtig læserens øjne bliver trætte af besøget på din side.

keyboard typing

Sæt pris på din hjemmeside

Du skal holde af din hjemmeside – sætte pris på den, simpelthen. Hvis ikke du selv gør det, er der ingen grund til at tro, at andre gør det.

At lade sin nye hjemmeside gå i luften, er lidt ligesom at skulle sende sit eget barn ud i den store verden for første gang!

Der skal kæles for detaljerne. Sproget skal finpudses, billederne optimeres, farverne tilpasses og brugeroplevelsen skal testes igennem.

Når hjemmesiden omsider er kommet online, så skal trafikken overvåges for hele tiden at kunne udføre den rette optimering i forhold til brugernes krav og ønsker.

Jævnlige opdateringer med tekster, der er tilpasset søgemaskinernes krav, hører også til blandt de vigtige prioriteringer.

At opnå en større kundekreds og mersalg via sin hjemmeside, er absolut muligt, hvis man tager både udviklingen og vedligeholdelsen særdeles alvorligt – ellers bliver det svært.

Hvad bliver den nøjagtige pris på din hjemmeside?

Det hele handler naturligvis om behov og ønsker.

Inden vi helt præcist kender dine, er det svært at sætte en nøjagtig pris på din hjemmeside.

Men når du første gang kontakter os med dine umiddelbare behov, så kan vi give dig et fingerpeg om i hvilket leje, vi bevæger os.

Når vi så mødes og taler mere grundigt sammen, giver vi dig gerne en mere konkret pris på en hjemmeside, der er skræddersyet til dig og dine behov.

Som en tilkøbsmulighed tilbyder vi også en fin serviceaftale til dit nye site. Dette tilbud sikrer, at din hjemmeside altid er up-to-date og at du, uden ekstra beregning, altid kan kontakte os hvis du skulle få brug for hjælp.

Formular udfyldt!

Navn

Hvem skal kaffen laves til?☕

Hvad skal der i kaffen?☕

Hvordan kontakter vi dig?