Ny hjemmeside?

Din mulighed for en professionel hjemmeside​

Book uforpligtende møde

Det får du hos os

Hjemmeside design

Alt er online i dag. Derfor giver det rigtig god menig at få designet sin hjemmeside ud fra kravet om din målgruppes gode brugeroplevelse.

Hjemmeside udvikling

Vi udvikler din side, og eventuelt vedligeholdelse af din nye hjemmeside. Det hele handler naturligvis om behov og ønsker.

Google Analytics Integration

Med Google Analytics kan du holde styr på hvor mange besøgende din nye hjemmeside har.

WordPress hjemmeside

Vi er eksperter i WordPress, der er verdens mest anvendte CMS-system. Derfor er du på sikker support-grund, hvis du vælger en WP-hjemmeside.

Videoguide

Din unikke hjemmeside er nem at tilpasse, rette og vedligeholde. Her får du en videoguide til hvordan du gør.

Responsiv hjemmeside

Siden er designet til selv at registrere hvilken type enhed, brugeren benytter og automatisk tilpasse sig denne.

Sikker hjemmeside

En sikker hjemmeside er et must i dag. Har du en side der vises som usikker, kan potentielle besøgende blive nægtet adgang.

Ingen binding

Din nye hjemmeside kan erhverves for et engangsbeløb, og det samme er gældende hvis du skal have skabt en webshop.

Billedeoptimering

Vi sørger for at billederne optimeres. Vi viser dig også hvordan systemet hjælper dig med at gøre dette automatisk.

Billig hjemmeside af høj kvalitet

At en hjemmeside er billig, betyder ikke, at den er mindre værd. Hos os betyder det blot, at vi udvikler professionelle, responsive hjemmesider af høj kvalitet til billige priser.

Hvad enten det er et traditionelt site eller en webshop, så kan vi være konkurrencedygtige på prisen grundet vores store erfaring og optimerede arbejdsprocesser.

Selvfølgelig varierer priserne efter arbejdets omfang, men det er helt sikkert, at vi også er konkurrencedygtige hvad angår priser.

Dette uden alverdens bindinger. Din nye hjemmeside kan erhverves for et engangsbeløb, og det samme er gældende hvis du skal have skabt en webshop.

For beløbet får du en hjemmeside, der er unikt designet i WordPress og hvor indholdet er nemt selv at tilpasse, rette og vedligeholde.

*ingen binding *engangsbeløb *mulighed for tilkøb af hosting og service

Det responsive hjemmeside-design fanger flere

Flere og flere på mobilen

Flere og flere udnytter tiden til online-søgning af det, de lige står og mangler, mens de er på farten. Derfor kan du godt regne med, at en stor del af dine besøgende tilgår siden via mobile enheder.

Vigtigt for virksomheden

Det kan ikke nytte noget, at den besøgende får vist desktop-udgaven på sin telefon, så der skal bruges ekstra tid på manuelt at forstørre sitet, for overhovedet at kunne læse tekst og menu m.v. I så fald klikker folk videre til konkurrenten.

Tilpasset alle størrelser

Mobiltelefoner og tablets bliver i stigende grad brugt til net-surfing. Så din side skal naturligvis tilpasses dette brug.

Responsive web-design

Heldigvis findes der en løsning på den slags udfordringer, eller behov som det jo er, og den hedder responsive web-design.

Hjemmesidens design gør forskellen

At være til stede online med sin virksomhed, er vigtigere nu end nogensinde før. Der er efterhånden ikke meget, som ikke bliver handlet på nettet. Folk søger efter stort set alle former for varer og services online.

Derfor giver det rigtig god menig at få designet sin hjemmeside ud fra kravet om din målgruppes gode brugeroplevelse. Det er umådeligt vigtigt at gøre sig grundige overvejelser omkring både design og layout af sit site, da det kan være helt afgørende for om den besøgende bliver kunde eller ej.

Det er utroligt vigtigt, at den besøgende kan finde rundt på sitet via en nem og overskuelig menu. Lige så vigtig er læsbarheden og at der ikke er for mange forstyrrende elementer i forhold til teksten m.v. Skrifttyper, skriftstørrelser og farvesammensætningen er vigtig i fold til hvor hurtig læserens øjne bliver trætte af besøget på din side.

Hvad gør hjemmesidens design?
Design sikrer brugeroplevelsen ved f.eks. at optimere sidens: menu, navigation, farvesammensætning, skrifttyper mm.
Hvad er layoutet?
Layout er sidens opsætning og arrangement af bl.a.: tekst, billeder, faktabokse, anden grafik
Hvorfor er design og layout vigtigt?
Hvis ikke der bliver tænkt over design og layout, kan man være rimelig sikker på, at besøgene på hjemmesiden bliver noget kortere, end hvad der ellers var tiltænkt.

Sæt pris på din hjemmeside

Du skal holde af din hjemmeside – sætte pris på den, simpelthen. Hvis ikke du selv gør det, er der ingen grund til at tro, at andre gør det.

At lade sin nye hjemmeside gå i luften, er lidt ligesom at skulle sende sit eget barn ud i den store verden for første gang!

Der skal kæles for detaljerne. Sproget skal finpudses, billederne optimeres, farverne tilpasses og brugeroplevelsen skal testes igennem.

Når hjemmesiden omsider er kommet online, så skal trafikken overvåges for hele tiden at kunne udføre den rette optimering i forhold til brugernes krav og ønsker.

Jævnlige opdateringer med tekster, der er tilpasset søgemaskinernes krav, hører også til blandt de vigtige prioriteringer.

At opnå en større kundekreds og mersalg via sin hjemmeside, er absolut muligt, hvis man tager både udviklingen og vedligeholdelsen særdeles alvorligt – ellers bliver det svært.

Hvad bliver den nøjagtige pris på din hjemmeside?

Det hele handler naturligvis om behov og ønsker.

Inden vi helt præcist kender dine, er det svært at sætte en nøjagtig pris på din hjemmeside.

Men når du første gang kontakter os med dine umiddelbare behov, så kan vi give dig et fingerpeg om i hvilket leje, vi bevæger os.

Når vi så mødes og taler mere grundigt sammen, giver vi dig gerne en mere konkret pris på en hjemmeside, der er skræddersyet til dig og dine behov.

Som en tilkøbsmulighed tilbyder vi også en fin serviceaftale til dit nye site. Dette tilbud sikrer, at din hjemmeside altid er up-to-date og at du, uden ekstra beregning, altid kan kontakte os hvis du skulle få brug for hjælp.