Tilgang.

Sådan arbejder vi

Vi er proaktive og tænker altid i løsninger. Vores tilgang bunder i grundighed, fordybelse og forståelsen af den digitale verden. Vi tror på, at man med evidensbaserede design principper og en analyserende tilgang opnår det bedste resultat.

digitale løsninger analysearbejde
Fase 1
Analyse
Vi starter alle vores projekter ud med en analysefase. Her får vi indblik i, hvem din virksomhed er, dine kunder og konkurrenter. Vores analyse bruger vi til at sikre os, at vi udvikler en løsning, der opfylder de rigtige behov. Vores analysearbejde er datadrevet og jo mere information, desto bedre resultat.
Fase 1
Mockup
Fase 2
Design
Efter vi har lært din virksomhed bedre at kende og ved, hvad dine konkrete udfordringer samt behov er, begynder vi at visualisere en løsning. Her indkluderer vi dig i processen og designer ud fra din virksomheds identitet.
Fase 2
udvikling af hjemmeside
Fase 3
Udvikling
Efter designfasen påbegyndes udviklingen af din løsning. Gennem udviklingen brugertester vi designet. Det gør, at vi igennem hele design - og udviklingsfasen forholder os til om vores løsning fungerer i praksis, og at den fra første online dag opfylder dine kunders behov.
Fase 3
difento jonas martin mikkel
Fase 4
Lancering
Når vi har lanceret din løsning, bruger vi online markedsføring til at drive besøgende ind på din nye side. Derudover optimerer vi løbende dit website for at sikre os at dine besøgende bliver til kunder.
Fase 4
keyboard typing
Fase 5
Vedligeholdelse
Vi tilbyder service og vedligeholdelse. Det vil sige, at vi løbende holder øje med din side og sikrer, at det hele fungerer og kører som det skal. Her laver vi daglige backups samt opdaterer dit software.
Fase 5
Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Tilbage

Aarhus

Handelsbetingelser
Formular udfyldt!
difento favicon

Hejsa, har du spørgsmål kan jeg helt sikkert hjælpe 😊

Stil mig et spørgsmål her!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.