Services.

Ingen løsninger er ens. Derfor arbejder vi med forskellige serviceområder. Her kan du læse hvilke kompetencer vi bruger for at hjælpe vores kunder med digitale løsninger.

Markedsføring

Vi står for din B2C / B2B annoncering og vi hjælper dig med at få succes med online markedsføring. Vi starter med at udforme en strategi. Herefter arbejder vi med udarbejdelse af content, opsætning af annoncer, tracking og automation flows på de platforme hvor din målgruppe er tilstede.

Vi sørger for at alle dine annoncekroner bliver brugt rigtigt. Vi har lavet et marketing dashboard som du får adgang til, hvor du kan følge med i resultaterne af din markedsføring. 

Vi arbejder med:

Design

Vores design starter ved slutbrugeren. Det vil altså sige at vi sætter os i brugerens sted. For at sikre det bedst mulige design, gør vi brug af nogle grundlæggende designprincipper. Kombineret med vores erfaring inde for webdesign skaber vi brugercentrerede løsninger, der fokuserer på din målgruppe og hvordan vi med design og interaktion kan imødekomme deres behov.

Vi arbejder med:

Udvikling

Vi udvikler vores løsninger i CMS-systemet WordPress. WordPress er det mest anvendte CMS-system i verden, og driver 40% af alle hjemmesider. Vi har udviklet vores egen tilpassede version ovenpå WordPress’ standard system, hvilket betyder at du får et mere intuitivt og brugervenligt system med flere funktionaliteter.

Med vores tilpassede system er det nemt for dig at lave simple tilpasninger på egen hånd, samtidig med at du får direkte indblik i hvordan dit website konvertere.

Vi arbejder med:

Trustpilot anmeldelser
4.5/5
Tilbage

Aarhus

Handelsbetingelser
Formular udfyldt!
difento favicon

Hejsa, har du spørgsmål kan jeg helt sikkert hjælpe 😊

Stil mig et spørgsmål her!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.